door moniek Evers

Vakantiekorting op de gehele collectie!

Beste klant,

Wegens overige werkzaamheden zijn wij gesloten van 27 juli tot 16 augustus gesloten. Vanaf 17 augustus worden onze bestellingen weer verstuurd. Onze excuses voor het ongemak.

Als dank voor het lange wachten, krijgt u op het gehele assortiment een korting van 15%. Deze korting is reeds verwerkt in de prijs. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!

Team Zus en Zo Wonen

 

Lees verder

door moniek Evers

Nieuwe producten van Gifts

Nieuwe producten van Gifts nu al verkrijgbaar bij Living For All...

Deze week hebben we weer een aantal pallets met nieuwe woonaccessoires, wanddecoratie en kleinmeubelen van het mooie en betaalbare merk Gifts binnengekregen. Helaas zijn deze producten nu nog niet online te verkrijgen.

Dus, aarzel niet en kom gewoon een dagje gezellig woonshoppen bij Living For All!!!

 

 

Lees verder

door moniek Evers

Najaarstrend 2017, ontdek!

Ontdek bij Zus en Zo Wonen de najaarstrend van 2017, al lijkt het nog even ver weg!

In onze druk bestaan, wordt de scheiding tussen werk en privé steeds kleiner. Waarom nog een werkkamer inrichten? Vaak wordt de keukentafel al gebruikt als werkruimte. De ruimtes worden hiermee multifunctioneel en steeds flexibeler. In dit najaar zijn hier de kleuren op afgestemd. Kleuren die dit najaar domineren is met name bruin! Prima te combineren met frisse tinten zoals lichtblauw of geel! Het bruin is ook prachtig met de zwart of grijstint.

Ook in het najaar vindt u bij Zus en Zo Wonen vele producten die afgestemd zijn op dit kleurenpalet..... Kussens, meubels en woonaccessoires! Home is where the heart is....

Lees verder