Privacy

Zus en Zo respecteert de privacy van de gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Zus en Zo zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Zus en Zo gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

Als u bij Zus en Zo een bestelling plaatst, hebben wij uw gegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u over het verloop daarvan op de hoogte te houden. Met uw toestemming gebruiken we uw gegevens om u te informeren over nieuwe ontwikkelingen van onze website, over speciale aanbiedingen en acties. Als u deze informatie niet langer op prijs stelt, kunt u zich afmelden via de link onderaan elke nieuwsbrief.

Als u bij Zus en Zo een account aanmaakt, bewaren wij uw gegevens in een beveiligde omgeving. In uw Zus en Zo account slaan wij uw persoonlijke gegevens op, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.

Zus en Zo zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Zus en Zo en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.